Dermathority huidverbetering schoonheidssalon Amsterdam Indiba facesculpting bodysculpting logo

Manicure en pedicure

Verwen uzelf en neem een manicure en pedicure in Amsterdam centrum! Wil je je handen en voeten eens helemaal onder de aandacht brengen?

Bij Dermathority kun je heerlijk tot rust komen tijdens jouw behandeling.
Kom langs in onze gloednieuwe locatie in het centrum van Amsterdam of maak online een afspraak! Laat uw nagels en voeten lekker verzorgen.

Manicure

Mooi verzorgde nagels, nagelriemen en handen zijn jouw ultieme visitekaartje. Manicure is de ideale behandeling voor gezonde, verzorgende en stijlvolle uitstraling te geven aan je handen en nagels. Een manicure in Amsterdam-centrum bij Dermathority krijgen uw handen de aandacht die ze verdienen.

Pedicure

Laat je voeten in de watten leggen en stralen met een heerlijke pedicure, eventueel met een prachtige kleur op de teennagels!

Preventief je voeten laten verzorgen is geen overbodige luxe. De professionele pedicure van Dermathority helpt je van uiteenlopende voetklachten af, zoals likdoorns, eelt of nagelproblemen. Je voeten kunnen door knellende schoenen pijn gaan doen en er kunnen ruwe plekjes, eelt, kloven en eksterogen ontstaan.

Vragen? Neem contact met ons op.

English »
Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hi, waarmee ik je helpen?