Dermathority huidverbetering schoonheidssalon Amsterdam Indiba facesculpting bodysculpting logo

FAQ for INDIBA® Deep Beauty esthetiek

Er is een speciaal protocol voor gecombineerde behandelingen waarin staat hoe lang u na het botulinumtoxine moet wachten tot INDIBA® Deep Beauty wordt aangebracht. Vraag uw huidspecialist.

Ja, op voorwaarde dat er geen extreme gevoeligheid is veroorzaakt door de andere behandelingstechnieken en de huid is teruggekeerd naar zijn natuurlijke staat. Vraag uw huidspecialist voor advies.

Anders dan bij andere soorten technologieën, zoals laser, is zonnebaden niet gecontra-indiceerd voor radiofrequente therapie. Maar als hyperthermie is gebruikt, is het beter om blootstelling aan de zon te vermijden.
Als er zonnebrand is ontstaan, kan een stroom van 448 kHz worden gebruikt met een zeer lage intensiteit (sub-thermisch) om roodheid te verminderen en de huidconditie te helpen herstellen.

Ja, u kunt make-up aanbrengen na een sessie. Uw huidspecialist heeft mogelijk een specifiek protocol waarbij ze crèmes op het gezicht aanbrengen na een sessie, zodat ze u kunnen vragen dit niet te doen. Vraag uw huidspecialist voor uw sessie.

Ja. INDIBA® Deep Beauty kan 24 uur vóór de behandeling worden aangebracht om de toestand van het weefsel en de verdichting te verbeteren, en onmiddellijk erna als er een bijwerking is (hematoom, zwelling, pijn). Afhankelijk van het vulmiddel moeten we 2 weken of een maand wachten om het gebied verder te behandelen. Een juiste toepassing van INDIBA® Deep Beauty zal het filler-effect niet verminderen.

Een draadlift is geen contra-indicatie om INDIBA® Deep Beauty te gebruiken. Er zijn specifieke protocollen om de resultaten en veiligheid van de toepassing van threads te verbeteren.

Ja, INDIBA® Deep Beauty kan worden gecombineerd met micronaald-sessies. Het wordt aanbevolen om de INDIBA® Deep Beauty behandeling de dag vóór de micronaaldprocedure en een week erna te starten. Bij oedeem, overgevoeligheid of hematoom kan INDIBA® Deep Beauty direct daarna worden aangebracht.

Ja. We hebben verschillende protocollen om het cicatriciale proces te helpen en om ook de esthetiek van een oud litteken te verbeteren. We kunnen recente littekens, die zich nog in een inflammatoir stadium bevinden, hypertrofische littekens, ingetrokken littekens behandelen en de ontwikkeling van keloïde littekens in een vroeg stadium verminderen. Vraag uw huidspecialist om meer advies.

Nee. INDIBA® Deep Beauty kan worden gebruikt als een behandeling voor het hermodelleren van het lichaam, omdat het lipolyse in vetophopingen bevordert. Het kan helpen om eerder resultaten te laten zien bij degenen die bezig zijn met het aannemen van gezonde gewoonten met betrekking tot voeding en sport. 

Ja. INDIBA® Deep Beauty kan na de operatie worden toegepast om het oedeem, hematoom en pijn geassocieerd met de procedure te verminderen, evenals om een ​​bio-stimulatie-effect te produceren en het herstel te versnellen. Na de acute fase kan het worden aangebracht om de huid strakker te maken en fibrose te verminderen.

Er zijn twee soorten LipoLaser, een invasieve en een niet-invasieve. Er is geen contra-indicatie om INDIBA® Deep Beauty na de procedure toe te passen. Tijdens de eerste dagen dient de behandeling in subthermie te zijn om het weefselherstel te stimuleren.

Ja. We kunnen INDIBA® Deep Beauty gebruiken op borstimplantaten in de onmiddellijke postoperatie om zwelling en pijn te verminderen, en doorgaan in niet-acute stadia om weefselherstel te versnellen en implantaatincapsulatie te voorkomen.

Ja, INDIBA® Deep Beauty kan de lokale doorbloeding van de hoofdhuid verhogen met gunstige effecten op de haarcyclus. Het heeft ook een bio-sitmulerend effect dat de haargroei bevordert. Vanwege de tijd die een haar nodig heeft om te groeien, moeten de behandelingen voor een periode van minimaal 2 of 3 maanden zijn. Er is geen contra-indicatie om INDIBA® Deep Beauty haarbehandelingen te combineren met andere farmacologische behandelingen, zoals minoxidil.

INDIBA® Deep Beauty kan worden toegepast om het weefsel voor te bereiden voordat de transplantatie wordt ontvangen. Na de implantatie kan de behandeling worden uitgevoerd zodra er volledig herstel is.

Ja. Een van de voordelen die patiënten vanaf de eerste sessie doorverwijzen, is het ontspannende effect van INDIBA® Deep Beauty. Het helpt patiënten om goed te slapen en zich beter te voelen.

Ja, INDIBA® Deep Beauty helpt het ontstekingsproces onder controle te houden, reguleert de talgproductie en bevordert de regeneratie van de huid. Het kan een schijnbare “verslechtering” van de toestand veroorzaken in de posterieure dagen na de eerste sessie, maar het verkort in feite de herstelperiode en zal na een paar dagen verbeteren.

Ja, er is een INDIBA® Deep Beauty-protocol voor Rosacea. Omdat het een pathologie is waarbij een ontstekingsproces betrokken is, kunnen we deze aandoening verminderen en de congestie helpen verlichten. De behandeling verbetert ook de vascularisatie van de huid en helpt de hyperactiveringsfase van rosacea te kalmeren.

Ja, er is een INDIBA® Deep Beauty-protocol om te combineren met mesotherapie-sessies. Het wordt aanbevolen om de INDIBA® Deep Beauty-behandeling de dag vóór de sessie en een week erna te starten (afhankelijk van de duur van het geïnjecteerde product). In geval van oedeem, overgevoeligheid of hematoom, kan INDIBA® Deep Beauty onmiddellijk daarna worden toegepast in subthermie.

Ja, INDIBA® Deep Beauty kan gecombineerd worden met carboxytherapie. Het wordt aanbevolen om de INDIBA® Deep Beauty-behandeling ten minste 72 uur na de sessie te starten.

Ja, INDIBA® Deep Beauty kan worden gebruikt om de reabsorptie van hematomen te versnellen. In de eerste stadia wordt de behandeling bij subthermie aanbevolen.

FAQ for INDIBA® Deep Beauty algemeen

INDIBA® Deep Beauty is een elektromagnetische stroom die via elektroden aan het lichaam wordt geleverd met een radiofrequentie van 448 kHz. Deze stroom verhoogt geleidelijk de temperatuur van het behandelde weefsel. De temperatuurstijging activeert de natuurlijke regeneratie-, herstel- en verdedigingsreacties van het lichaam. Voor de huidige frequentie van 448 kHz kunnen ook andere effecten worden verkregen zonder de lichaamsweefsels te verwarmen, zoals aangetoond via moleculair onderzoek; bio-stimulatie.

INDIBA® Deep Beauty is goedgekeurd door de regelgevende instanties van specifieke landen, is CE-gemarkeerd en goedgekeurd door de FDA. INDIBA® Deep Beauty biedt uitgebreide trainingen en gespecialiseerde cursussen. We werken voortdurend samen met vooraanstaande universiteiten en onderzoekscentra om ervoor te zorgen dat we veilige en effectieve technologie leveren.

INDIBA® Deep Beauty investeert veel middelen in het onderzoeken van hun technologie om de beste resultaten te garanderen. Tijdens dit onderzoek heeft een team van het zeer erkende Spaanse Universitair Ziekenhuis Ramon y Cajal in Madrid (Dr. Ubeda en team) onderzocht wat er met de lichaamscellen gebeurt wanneer INDIBA® Deep Beauty wordt toegepast. Ze hebben ontdekt dat de 448 kHz-frequentie van INDIBA® Deep Beauty effectief is bij het stimuleren van stamcelproliferatie en het differentiëren ervan. Normale gezonde cellen raken niet gewond. Het werd ook in vitro getest op bepaalde soorten kankercellen, waarbij werd vastgesteld dat het het aantal van deze cellen dat zich vestigde, maar niet de normale cellen verminderde, zodat het veilig was voor gebruik bij mensen en dus ook bij dieren.

Afhankelijk van de bereikte temperatuur worden verschillende effecten verkregen:

Bij niet-verwarmingsintensiteiten treedt, vanwege het effect van de unieke 448 kHz-stroom, biostimulatie op. Dit kan helpen in de vroege stadia van een blessure door de actie van het lichaam te versnellen. Het kan ook helpen bij het verlichten van pijn en versnellen door het ontstekingspad.

Bij milde temperatuurstijging is de belangrijkste actie vascularisatie, waardoor de diepe bloedstroom wordt verhoogd en meer zuurstof en voedingsstoffen worden afgegeven voor herstel. Spierspasmen verminderen en er is een vermindering van pijn. Oedeem kan drastisch worden verminderd.

Bij hoge temperaturen is er een hyperactiverend effect, dat zowel het volume als de intensiteit van de diepe bloedstroom verhoogt (Kumaran & Watson 2017). In esthetiek kan de hoge weefseltemperatuur rimpels en fijne lijntjes verminderen en het uiterlijk van cellulitis verbeteren.

 • Effectieve lifting
 • Verstrakking van gezichts- en lichaamscontouren
 • Anti-aging
 • Haarbehandelingen
 • Wellnessbehandelingen

Uw huidspecialist zal bespreken waarom behandeling met INDIBA® Deep Beauty nuttig kan zijn.

Tijdens de behandeling gebruikt de huidspecialist geleidende media op de huid om de stroom te geleiden. Het is volledig pijnloos, ze gebruiken ofwel een gecoate elektrode, een capacitief genaamd, die meer oppervlakkige warmte genereert of resistief, een metalen elektrode, die een diepere warmte ontwikkelt en het weefsel dieper in het lichaam richt. Dit is een prettige behandeling voor zowel mens als dier die worden behandeld.

Dit hangt af van het soort behandeling. Chronische aandoeningen hebben normaal gesproken meer sessies nodig dan acute aandoeningen. Het kan variëren van 2 of 3 tot veel meer. Vraag uw huidspecialist om meer informatie.

Er is geen limiet; Het aantal sessies hangt af van de te behandelen aandoening of aandoening en de ernst ervan. U kunt onderhoudsbehandelingen ondergaan om de resultaten te verlengen als u een chronisch probleem heeft of als u wilt profiteren van langduriger effecten.

Er is geen beperking, maar de hoeveelheid hangt af van het type behandeling, de ernst en de voortgang van de behandeling. In de vroege stadia van sessies kan dit zeer frequent zijn. In de meeste gevallen gaat het om 1 tot 3 sessies per week. In de professionele sport kan het twee keer per dag zijn! Dit is anders bij esthetische behandelingen.

Dit hangt af van wat er wordt behandeld. Bij een acuut letsel kunnen de effecten onmiddellijk optreden, er is vaak een vermindering van pijn vanaf de allereerste sessie, zelfs bij chronische aandoeningen.
In de esthetiek kunnen sommige behandelingen, zoals het gezicht, tegen het einde van de allereerste sessie resultaat hebben. Met vetvermindering worden de resultaten over een paar weken gezien, sommige mensen melden een vermindering in een paar dagen. Uw professional zal uw resultaten meten.

De effecten kunnen lang aanhouden, afhankelijk van de kenmerken van de behandelsessie. Vaak duurt het resultaat langer als je een paar sessies hebt gehad. Voor chronische artrose-pijn hebben mensen de effecten gemeld die tot 3 maanden aanhouden. Ook kunnen de resultaten van de esthetische behandelingen tot enkele maanden later aanhouden.

Nee, het is niet pijnlijk, het is in feite een erg prettige behandeling. Als u zich ongemakkelijk voelt, vertel dit dan aan uw huidspecialist.

Het is zeer waarschijnlijk dat INDIBA® Deep Beauty het herstel van een blessure zal versnellen. Dit komt door meerdere acties op het lichaam in verschillende stadia van genezing. Biostimulatie helpt al vroeg bij de biochemische processen die plaatsvinden op cellulair niveau. Wanneer de bloedstroom wordt verhoogd, helpen de voedingsstoffen en zuurstof die het levert de genezing, door warmte te introduceren kunnen de biochemische reacties worden versterkt. Al deze dingen helpen het lichaam om zijn normale werk van genezing op een efficiëntere manier uit te voeren en in geen enkel stadium te vertragen.

Nee, laser gebruikt licht om de huid binnen te dringen. Het bewijs bevestigt dat lasertherapie niet dieper kan doordringen dan 15 mm (rond de lengte van een menselijke nagel). Dit betekent dat laser erg oppervlakkig is in wat hij kan richten. Het is een heel gerichte behandeling. Omdat INDIBA een elektromagnetische stroom is, worden de weefsels gericht zonder dat de huid veel van het effect absorbeert.

Het is aangetoond dat het de pijn bij artrose aanzienlijk vermindert bij mensen die hun activiteitsniveau kunnen verhogen.

Pijn in de onderrug kan aanzienlijk worden verminderd, waardoor krachtoefeningen en verbetering van de beweging mogelijk worden.

In het geval van bekkenpijn hebben patiënten een afname van pijn gemeld die een aantal weken tussen behandelingen heeft geduurd.

Postoperatieve pijn en zwelling kunnen vanaf de eerste behandeling effectiever worden behandeld.
Patiënten met fibromyalgie hebben het gehad als onderdeel van een biopsychosociale benadering van pijnbestrijding.
INDIBA moet worden gegeven als onderdeel van een heel pakket van behandelingen, inclusief advies en begeleiding.

 • Pacemakers of andere soorten elektronische implantaten.
 • Zwangerschap.
 • Tromboflebitis.

  Apparaten die werken op 448 kHz zijn niet gecontra-indiceerd in het geval van metalen implantaten (heup-, knievervangingen en metalen pinnen en platen)

Er zijn enkele gevallen waarin INDIBA kan worden gebruikt, maar uw therapeut zal beslissen of het gepast is in de volgende gevallen;

 • Infecties
 • Anticoagulantia
 • Verminderd gevoel

Ja, de aanwezigheid van een prothese is geen contra-indicatie voor de behandeling, aangezien de werking van het systeem geen metaal verhit. We zullen daarom werken volgens het therapeutische doel, met biostimulatie, vascularisatie of hyperactivering.

Ja, hoe eerder de behandeling wordt gestart, hoe eerder het oedeem effectief wordt geresorbeerd vanwege het bio-stimulatie-effect. We raden aan om 6 uur te wachten voordat u een INDIBA Deep Beauty behandeling ondergaat.

Ja, omdat het zal helpen om het genezingsproces te versnellen. Het bot is bedekt met een membraan (periosteum) van bindweefsel. Dit membraan bevat bloedvaten en zenuwen die de botten voeden. Met de INDIBA-technologie zijn we in staat om de vascularisatie van dit gebied, dat osteogene cellen bevat die transformeren in osteoblasten die verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de botdikte, te vergroten. De verbetering van de microcirculatie draagt ​​ook bij aan het leveren van de basisvoedingsstoffen die nodig zijn om botmatrix op te bouwen.

Als tijdens de behandeling hoge temperaturen zijn gebruikt in het geblesseerde gebied, moet u op die dag overmatig trainen vermijden. Het gebied moet in “semi-rust” worden gelaten. Het pijnstillende effect is erg sterk en het gewonde gebied kan overbelast worden zonder dat de patiënt het merkt.

INDIBA is klinisch bewezen voor:

 • Effectieve lifting
 • Verstrakking van gezichts- en lichaamscontouren
 • Anti-aging werking
 • Pijnloos en niet-invasief (we werken alleen vanaf de buitenkant)
English »
Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hi, waarmee ik je helpen?