Dermathority huidverbetering schoonheidssalon Amsterdam Indiba facesculpting bodysculpting logo

Indiba body sculpting

Huidinstituut Dermathority in Amsterdam-centrum biedt een exclusieve Indiba Deep Beauty behandeling die uw schoonheid van binnenuit zal versterken, de pijnloze schoonheidsoplossing die op uw behoefte inspeelt, met zichtbare resultaten van de eerste sessies.

INDIBA is klinisch bewezen voor:

Indiba Gezichtsverjonging

Gezichtsverjonging

Indiba huidverstrakking

Huidverstrakking

Indiba Lichaamscontouring

Lichaamscontouring

Indiba lichaamsverjonging

Lichaamsverjonging

De Behandeling van Indiba Deep Beauty is zowel voor mannen als vrouwen, Indiba Deep Beauty brengt de cellulaire uitwisseling van ionen in evenwicht en op deze manier herstellen de cellen in hun natuurlijke functie.

Hierdoor kan het huidweefsel de verloren elasticiteit terugwinnen, vet verminderen, de zuurstof stroomt beter tussen de cellen, de juiste microcirculatie wordt hersteld en de huid verjongt en herleeft.

Op gezichtsniveau vermindert Indiba Deep Beauty gelaatsrimpels en lachrimpels, laat gekleurde kringen om je ogen verdwijnen, veroorzaakt het een anti-verouderend liftend-effect en herdefinieert het gezichtsovaal.

Ook voor een dubbele kin en plaatselijke vetophoping is deze behandeling uiterst effectief. Indiba Deep Beauty behandeling modelleert het silhouet, vecht tegen cellulitis, huidveroudering, striae en slappe huid.

Het is een zeer aangename, ontspannende en unieke behandeling.

Hoe werkt INDIBA® Deep Beauty Body?

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

INDIBA® Deep Beauty is een exclusieve behandeling die je schoonheid van binnenuit zal versterken. Er wordt gebruik gemaakt van een revolutionaire nieuwe gepatenteerde radiofrequente technologie om lichaams- en huidweefsel te regenereren. De Proionic® radiofrequentie stimuleert en activeert lichaamsweefsels om optimaal te presteren. INDIBA® Deep Beauty verbetert de bloed- en zuurstofstroom door lichaamsweefsels, stimuleert cellulaire regeneratie en verhoogt het metabolisme, waardoor u gewicht kunt verliezen.

Met een verbetering van de zuurstofstroom verliezen de diepe vetcellen snel volume, worden afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd en worden gifstoffen en vochtretentie verminderd. Hyperactivering van het lichaam verhoogt ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor verslapte huid zijn elasticiteit terugkrijgt.

Vragen? Neem contact met ons op.

English »
Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hi, waarmee ik je helpen?