Dermathority huidverbetering schoonheidssalon Amsterdam Indiba facesculpting bodysculpting logo
Facial

Gezicht behandeling
Amsterdam-Centrum

Wil jij een gezonde huid? Kies dan voor een van de gezichtsbehandelingen van Huidinstituut Dermathority. Onze huidtherapeuten gebruiken voor deze behandelingen alleen maar de beste merken, zoals Medik8, OBAGI & INDIBA. Deze merken geven je het resultaat dat je verdient.

Voor zowel mannen als vrouwen is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Je doet dit thuis door de huid twee keer per dag te reinigen met een mild product, en de huid hierna te verzorgen met verzorgingsproducten die zijn afgestemd voor jouw huidtype.

Naast thuis is het belangrijk om regelmatig een facial te ondergaan. Bij Huidinstituut Dermathority, in het gezellige Herenstraat van Amsterdam-Centrum. Kun je terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij de huid grondig gereinigd en verzorgd wordt.

In onze behandelingen gebruiken we hi-Tech methodes waardoor je in zo weinig mogelijk tijd een heel mooi resultaat bereikt

Bij Dermathority staan wij voor doelgerichte resultaten, eerlijke huidadviezen, een goede service en persoonlijke aandacht. Afhankelijk van uw huid en behoefte wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen.

Vragen? Neem contact met ons op.

English »
Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hi, waarmee ik je helpen?