Dermathority huidverbetering schoonheidssalon Amsterdam Indiba facesculpting bodysculpting logo

EMSculpt – Vet verbranden en spieren opbouwen

Vet verbranden en spieren opbouwen, het kan met de revolutionaire EMSculpt behandeling. 

In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn. De EMSculpt is de allernieuwste behandeling op het gebied van bodycontouring. De EMSculpt werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren waardoor deze techniek een ware innovatie is. Tijdens de behandeling wordt vet verbrandt, zo veel zelfs dat vetcellen vernietigd worden! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt.

Celebrities who love EMSculpt

Kim Kardashian
Rob Gronkowski
Kim Zolciak Biermann
Lisa Rinna
Drew Barrymore
Cary Deuber

Emsculpt_ICON_Reduction-19_ENUS100
Emsculpt_ICON_No-downtime_EN100
Emsculpt_ICON_Satisfaction-96_ENUS100
Dermathority huidverbetering schoonheidssalon Amsterdam Indiba facesculpting bodysculpting logo

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaatst waarin je wensen en verwachtingen worden besproken. Tijdens de behandeling ligt je op je rug of op je buik, afhankelijk van het gebied dat we gaan behandelen. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

Tijdens de behandeling vinden er dus sterke, maximale spiercontracties plaats, deze spiercontracties gaan veel verder dan tijdens een workout. Als reactie op deze spiercontracties worden de spieren dikker doordat het aantal spiervezels en het volume van de spieren toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, waardoor vet verbrandt wordt.

De behandeling is niet pijnlijk, maar staat gelijk aan een hele intensieve workout. Het kan dus zijn dat je na de behandeling een lichte spierpijn voelt. Verder is er geen ‘downtime’. Je kunt dus direct na de behandeling je dag voortzetten of weer aan het werk gaan.

 
Dermathority-amsterdam-huidinstituut-schoonheidsspecialist
Dermathority-amsterdam-huidinstituut-schoonheidsspecialist-skinpen
Dermathority-amsterdam-huidinstituut-definitief-ontharen

De voordelen

 • Geen downtime, je kunt direct weer aan het werk
 • Geen verdoving nodig
 • Voor iedereen die verbetering in spiermassa en afname van vet wil
 • Niet pijnlijk
 • Één behandeling staat gelijk aan 20.000 squats of sit-ups
 

De resultaten

Emsculpt_PIC_Ba-card-female-abdomen-011_EN100
Emsculpt_PIC_Ba-card-female-buttock-016_EN100
Emsculpt_PIC_Ba-card-male-abdomen-007_EN100
Emsculpt_PIC_Ba-card-male-arms-121_EN100
Schermafbeelding 2021-03-29 om 15.16.24

Zeven klinische studies hebben de effecten van de EMSculpt aangetoond

 • Microscopisch weefselonderzoek
  Een studie van Dr. Weiss, dermatoloog van de Maryland Laser Skin & Vein institute, keek naar de vetcellen onder de microscoop. In dit weefselonderzoek zag hij een stijging van 92% in het aantal ten gronde gaande vetcellen, na een EMSculpt behandeling!
 • MRI-scan
  De studie van Dr. Kinney uit Beverly Hills evalueerde 22 mensen 2 maanden na hun laatste EMSculpt behandeling. Ze kregen in totaal 4 behandelingen van elk 30 minuten. De onderzoekers concludeerden op basis van de MRI beelden dat de gemiddelde vetreductie 19% was en de gemiddelde toename in de spiermassa 16%. In deze studie nam bij de 22 deelnemers aan de studie de buikomvang met gemiddeld 3,5 cm af.

 • CT-scan
  Dr. Jacob, dermatoloog uit Chicago en haar collega Dr. Kent onderzochten de effecten van de EMSculpt behandeling met behulp van de CT-scan. Zij onderzochten in totaal 16 patiënten, 1 maand na hun laatste behandeling. De resultaten van deze studie, met andere deelnemers en onderzoekers, waren vergelijkbaar met die van het MRI onderzoek: een vetreductie van 19% en een toename van de spiermassa van 16%. In deze studie nam de buikomvang met 3 cm af. De onderzoekers concludeerden dat 4 behandelingen van 30 minuten volstaan voor het optimale resultaat.

 • Ultrasound (echo)
  Dr. Katz uit New York en collega’s onderzochten 33 patiënten die elk 4 behandelingen van 30 minuten kregen. 1 maand na hun laatste behandeling, werden ze onderzocht met de echo. Ook hier naam het vet af met 19%, onder de navel zelfs met 26%! Daarnaast bleek in dit onderzoek de patiënt-tevredenheid 91%.

 • Meetlint
  Een tweede studie van Dr. Jacob uit Chicago onderzocht de effecten van de EMSculpt op de buikomvang. 22 patiënten met een gemiddelde bodymass-index (BMI) van 24, kregen 4 behandelingen in 2 weken. 3 maanden na de laatste behandeling bedroeg de gemiddelde afname van de buikomvang meer dan 4 cm. Daarnaast bleek in dit onderzoek de patiënt-tevredenheid maar liefst 96%!

 • Billen
  Een studie van Dr. Jacob uit Chicago en een studie van Dr. Busso uit Florida onderzocht de effecten van de EMSculpt op de billen. Maar liefst 96 patiënten kregen 4 behandelingen in 2 weken. Ze gebruikten hiervoor onder andere voor- en na foto’s. 85% van de vrouwen vonden hun billen er beter uit zien, 79% stelde meer zelfvertrouwen te hebben. 80% van de vrouwen vonden hun billen niet alleen steviger, maar er ook qua vorm beter uitzien!

 

EMSculpt - Body Contouring - Vet verbranden en spieren opbouwen

Duur

Prijs

 • Buik 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

5x 30 minuten

€ 1100,-

 • Billen 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

5x 30 minuten

€ 1100,-

English »
Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hi, waarmee ik je helpen?